Search
Close this search box.

Opleidingen Grondmechanica en Funderingstechniek starten in september

De PAO-opleidingen Grondmechanica en Funderingstechniek (CGF) starten weer in september. De CGF-opleidingen zijn al vele jaren dé standaard binnen het geotechnische werkveld. De Afdeling Geotechniek heeft het cursusmateriaal ontwikkeld en houdt het actueel.

CGF-2
Een praktische basisopleiding die ingaat op de basisbeginselen en risico’s tijdens de uitvoering van geotechnische werken. De achtergrond van de cursisten varieert van uitvoerder, opzichter, inspecteur, technisch medewerker tot calculator. Een vooropleiding op mbo/hbo-niveau is vereist.

CGF-1
Een verdiepende opleiding waarin berekeningen en ontwerpen van constructies ruimschoots aan de orde komen. Een vooropleiding op hbo/wo-niveau is nodig of je hebt de cursus CGF-2 gevolgd.

Deelnemen
Wil je ook deelnemen aan een van deze opleidingen, of heb je collega’s die deze opleiding willen volgen? Vanaf 15 september (Utrecht) en 20 september (Delft) starten beide opleidingen weer in klassikale vorm. Gezien de populariteit van de opleidingen is het aan te raden om snel in te schrijven. Momenteel zijn er nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Ga hiervoor naar de website van PAO Techniek en Management of klik op de direct links van de hierboven genoemde cursussen.

Leave a Reply

Hey engineer (to be)

What would you like to see added to our site? More content on Industrial Design and Big Data
or is Civil Engineering your thing?