Inschrijvingen opengesteld voor The IAM awards Nederland 2024

Het jaarcongres is verplaatst van 6 juni naar 26 september. Dat betekent dat de winnaar van de IAM Awards op 26 september bekend wordt gemaakt. Het goede nieuws is: je kunt nog kans maken. De award-commissie heeft besloten de inschrijvingen opnieuw open te stellen. De planning hieronder is aangepast. De exacte data worden op een later moment op deze pagina bekend gemaakt.

Het Institute of Asset Management (IAM) is altijd op zoek naar inspirerende voorbeelden. Daarom organiseren wij jaarlijks de IAM Awards. Door succesvolle toepassingen van asset management te delen, brengen we ons mooie vak verder!

De IAM NL Awards kent in 2024 het volgende tijdspad:
•    Eind augustus: deadline voor het indienen van casestudies en presentaties
•    Begin september: voorselectie van ingediende casestudies door de vakjury
•    Medio september: pitch je casestudy voor de vakjury
•    26 september: op het IAM-jaarcongres maken we de winnaar bekend

Wil je ook meedoen? Werk je innovatie, best practice of project uit in 12 PowerPoint slides en dien deze in als casestudy. De vereisten waaraan deze moet voldoen vind je via de onderstaande link. We hopen ook jullie presentatie te ontvangen. Als je casestudy de voorselectie doorstaat, mag je sowieso gratis naar het IAM-congres op 26 september en wellicht ga jij er dan met de felbegeerde award vandoor!

Link Uitvraag IAM Awards 2024

Stuur je inzending naar: comms@nl.theiam.org

Hey engineer (to be)

Wat zou jij nog toegevoegd willen zien op onze site?
Meer content over Industrieel Ontwerp en Big Data
of is juist Civiele techniek jouw ding?!