Hoofdbestuur zoekt student of jongere ingenieur met internationale belangstelling

KIVI is aangesloten bij de Europese koepel FEANI en werkt daarmee met 33 Europese landen samen op het gebied van beroepskwalificaties, een internationale opleidingsdatabase voor ingenieursopleidingen, de duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties (UN SDG), de STEM coalitie (onderwijs in Science, Technology, Engineering and Mathematics).  Een breed palet aan activiteiten dat vormgegeven, bestuurd en gepromoot moet worden.

Daarnaast is KIVI lid van o.a. de WFEO (World Federation of Engineering Associations), de IEA en nog enkele andre internationale organisaties. Verder hebben we bilaterale afspraken met o.a. de Britse Engineering Council voor het Chartered Engineering programma, de ingenieursvereniging van Hong Kong, Maleisië en de Civiel ingenieursvereniging van de Verenigde Staten. Bovendien hebben diverse afdelingen samenwerkingsverbanden in en buiten Europa.

Het hoofdbestuur houdt zicht op al deze samenwerkingsverbanden, probeert ze uit te breiden, te activeren en waar nodig bij te sturen.

Ben je lid van KIVI, jonger dan 35, en wil je meehelpen voor onze leden het meeste uit al deze samenwerkingen te halen?  Neem dan contact op met Jan Wind van het hoofdbestuur. E: jan.wind@kivi.nl

Geef een antwoord

Hey engineer (to be)

Wat zou jij nog toegevoegd willen zien op onze site?
Meer content over Industrieel Ontwerp en Big Data
of is juist Civiele techniek jouw ding?!