Introductieweken in TU Delft

De OWee

Technische Universiteit Delft heeft een officiële ontvangstweek voor aankomende studenten genaamd de OWee. Het is een week waar de studenten kennis maken met alle facetten van het Delftse studentenleven. Van studeren in de stad tot verschillende sport en cultuur/studentenverenigingen.

Tijdens deze dagen zal er een fysieke informatiemarkt plaatsvinden. Hier staan wij er uiteraard ook tussen als KIVI om de voordelen voor de studenten te presenteren. We geven goodies in de vorm van fluitjes/bieropeners met de hastag #KIVIingenieur. We symboliseren daarna de zichtbaarheid van ingenieurswerk en het plezier wat we met de ingenieurs onderling hebben tijdens bijvoorbeeld de netwerkborrels.

KIVI Challenge

Gedurende de OWee kunnen de studenten meedoen aan de #KIVIchallenge. Om mee te doen aan de challenge deel je de meest indrukwekkende moment van de intro weken op je social media (Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter) en laat je een hastag achter met #KIVIchallenge, #KIVIingenieur of #KIVIstudents.

MVP’s

Tijdens de introweken hebben de KIVI vrijwilligers ook op de informatie markten gestaan. Namelijk Gijs Breedveld, Jorrit de Vries en Leon Jetten. Gijs en Jorrit waren te vinden in Groningen en Leon is nog te vinden op de introductiedagen in Heerlen.

Eén reactie

Geef een antwoord

Hey engineer (to be)

Wat zou jij nog toegevoegd willen zien op onze site?
Meer content over Industrieel Ontwerp en Big Data
of is juist Civiele techniek jouw ding?!