Lunchsessie met een succesvolle vrouwelijke ingenieur

KIVI Netwerk Vrouwelijke Ingenieurs (NVI) organiseert op vrijdag 10 december 2021 12.30 – 13.30 uur een (online) lunchsessie met KIVI-ingenieur Eveline de Jongh.

De lunchsessies van het NVI zijn gesprekken met succesvolle vrouwelijke ingenieurs. Vrouwen met een inspirerend verhaal over hun carrière of functie. Neem deel, luister en stel gerust je vragen! Ook mannen zijn van harte uitgenodigd! De lunch kun je nuttigen achter je laptop.

Op 10 december geeft NVI het woord aan KIVI-ingenieurscoach Eveline de Jongh.
Eveline is sinds januari 2020 teamleider van Customer Services in de sector Construction bij Tata Steel IJmuiden. Altijd op zoek naar hoe ze de wereld een stukje leuker kan maken voor iedereen. Na de opleiding International Technology Management in Groningen heeft ze verschillende functies gehad in kwaliteitsmanagement en continu verbeteren in IJmuiden. Daarin heeft ze diverse (internationale) projecten begeleid en trainingen gegeven, ook bij dochterondernemingen. Ze zoekt altijd naar mogelijkheden om processen slimmer en handiger in te richten. En dat al 20 jaar binnen hetzelfde technische bedrijf.

Haar vrije tijd besteed ze veelal aan vrijwilligerswerk, zoals huiswerkbegeleiding, begeleider van blinde en slechtziende skiërs, coach bij TTT IJmond en ze is al jaren ingenieurscoach bij KIVI. Mensen verbinden met zichzelf en elkaar dat is zeg maar haar ding.

Geef een antwoord

Hey engineer (to be)

Wat zou jij nog toegevoegd willen zien op onze site?
Meer content over Industrieel Ontwerp en Big Data
of is juist Civiele techniek jouw ding?!