Online spreekuur KIVI-ingenieurscoach

Loop jij met vragen als: Wat wil ik met mijn loopbaan als ingenieur? Hoe bereid ik me voor op een online sollicitatiegesprek? Is werken in het buitenland wat voor mij? Dan is een KIVI-ingenieurscoach wellicht iets voor jou.

KIVI heeft circa 80 ingenieurscoaches die jou helpen bij het oplossen van vragen op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Een unieke service die onderdeel uitmaakt van het KIVI-lidmaatschap! Wil je weten of dit ook iets voor jou is? Maak dan vrijblijvend gebruik van het online spreekuur.  Zo’n korte kennismaking is ook toegankelijk voor niet-leden.

De komende online spreekuur staat gepland op maandag 20 februari 2023 vanaf 19.00 uur. Aanmelden kan met een e-mail aan ingenieurscoach@kivi.nl of via deze link.

Na aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging van de afspraak met een persoonlijke link voor je online meeting met een KIVI-ingenieurscoach. Per avond is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de indeling van de gesprekken gebeurt op volgorde van aanmelding.

 

Geef een antwoord

Hey engineer (to be)

Wat zou jij nog toegevoegd willen zien op onze site?
Meer content over Industrieel Ontwerp en Big Data
of is juist Civiele techniek jouw ding?!