Oproep voor leden van de Ledenraad

Om te verkennen wat de mogelijkheden zijn van dit platform zijn we een community gestart voor de LedenRaad. We gaan zelf beproeven en publiceren met geïnteresseerde LR-leden. Dan zien we vanzelf hoe het werkt  (of juist niet) en wie mee gaat doen.

Ofwel: LR-leden: kijk mee en laat van je horen.

6 reacties

  1. Hi Guus en de anderen, ik ben sinds vandaag lid van de groep en ben benieuwd wat het brengt. Het platform lijkt me nuttig om vragen te stellen en dingen uit te zoeken ter voorbereiding van de ledenraadvergadering. Zelf gaan Dieu en ik nu door met de implementatie van de klachtenregeling maar daar leent dit platform zich nu niet voor (we bereiken niet alle leden) en hebben we ook geen vragen. Maar wellicht komt het een keer van pas.

  2. Hallo Ledenraad, ik ben erg benieuwd wat er uit de survey onder de LR-Leden is gekomen, over hoe men de sfeer en functioneren van de LR ervaart en wat de suggesties voor verbetering zijn. In algemene zin zou het denk ik goed zijn om op deze community voorafgaand aan de LR Vergadering alvast onderling wat discussies te voeren, in plaats van (alleen) op de vergadering, in een poging om meer betrokkenheid onder de LR Leden te creëren, meer goede/verfrissende ideeën op te halen bij de LR Leden en mogelijk wat meer als een ‘eenheid’ richting bestuur op te kunnen treden.

  3. Dit lijkt mij een goed initiatief. Een betere mogelijkheid ook voor uitwisseling tussen leden van de vereniging en de Ledenraad.

    Mijn grote vraag is eigenlijk: “Waarom is de KIVI community zo onbekend”. Er zijn maar een paar actieve groepen. Hoe bereiken we ook de andere leden?

Geef een antwoord

Hey engineer (to be)

Wat zou jij nog toegevoegd willen zien op onze site?
Meer content over Industrieel Ontwerp en Big Data
of is juist Civiele techniek jouw ding?!