SDP/SI introduceert frameloze motoren voor robotica

Afbeelding door: The Robot Report

Met hun compacte formaat passen de frame loze motoren van de NH1-D-serie in kleinere machines die precisie, hoge efficiëntie, lage traagheid en hoge koppeldichtheid vereisen.

“De frameloze borstelloze DC-motoren zijn geschikt voor continu gebruik en zijn een ideale oplossing voor veel toepassingen, waaronder de vervanging van zwaardere, traditionele motoren door componenten te elimineren, torsieverliezen te verminderen, het gewicht, de systeemtraagheid en de afmetingen te verminderen, terwijl ze maximale snelheidsregeling bieden”, zei Jacques Lemire, directeur van de business unit, motoren en motion control. “Met een assortiment motion control-oplossingen die nauwkeurigheid en betrouwbaarheid garanderen, bieden de frameloze motoren een extra optie voor die in de robotica, industriële automatisering en de medische industrie.”

SDP/SI-producten zijn verkrijgbaar met een breed scala aan standaardfuncties voor integratie die bedoeld zijn voor robotica en industriële automatiseringstoepassingen. Om aan alle systeemvereisten te voldoen, biedt SDP/SI geïntegreerde motoraandrijfcontrollers, gelijkstroommotoren, vertragingskasten, AGV-reductiemotoren en een breed scala aan AGV-accessoires: zoals optische flowsensor, magnetische spoorvolgsensor en controllernetwerkcommunicatie-opties.

Volledige artikel is hier te vinden: https://www.therobotreport.com/sdp-si-introduces-nh1-d-frameless-motors-robotics/

Eén reactie

  1. Hoi Gideon, enerzijds leest dit als betaalde content op The robot report, anderzijds is het wel interessant om ontwikkelingen op motoren gebied mee te krijgen zonder meteen irritante marketing pop-ups te krijgen.. Zijn er overzichten beschikbaar van typen en bewezen voor en nadelen daarvan?

Geef een antwoord

Hey engineer (to be)

Wat zou jij nog toegevoegd willen zien op onze site?
Meer content over Industrieel Ontwerp en Big Data
of is juist Civiele techniek jouw ding?!