Itho Daalderop afstudeerstage WTB of IPO

Ja hoor, daar is ‘ie dan! De afstudeeropdracht waar jij naar op zoek bent! Jij gaat nieuwe duurzame alternatieven voor bodembronnen en vloerverwarming onderzoeken. Samen met jouw gaan wij op zoek naar jouw perfecte afstudeeropdracht.

Lees verder »

Itho Daalderop meewerkstage WTB of IPO

Jij gaat nieuwe duurzame alternatieven voor bodembronnen en vloerverwarming onderzoeken. Het mooiste? Er is heel veel mogelijk! Een praktische of theoretische opdracht? Samen met jouw gaan wij op zoek naar jouw perfecte stageopdracht.

Lees verder »

Stage vanaf september 2021

BridgeHead zoekt een stagiair van september 2021 tot en met januari 2021. BridgeHead is een advieskantoor dat met kennis en een groot netwerk marktpartijen verbindt aan elkaar en aan programma’s en thema’s van de Rijksoverheid

Lees verder »

Stage Informatica en/of Logistiek

Bij onze werkzaamheden hebben wij een overdracht van Engineering naar de Life Cycle Services. Ook de klant vraagt steeds meer informatie van ons met betrekking tot consistentie en tracking and tracing. Het kloppend hart hierbij is de materialenlijst.

Lees verder »

Stage 3D-Visualisaties

Wil jij met ons op zoek maar de laatste innovaties binnen het vakgebied om zo onze diensten te verbeteren? BAM is op zoek naar een proactieve stagiair die samen met ons de spiksplinternieuwe A&E Studio afdeling naar een hoger niveau kan tillen!

Lees verder »

Stage Online Marketing

Ben jij een enthousiast en ambitieus marketing talent en wil jij graag voor BAM verschillende marketing projecten uitvoeren en daarmee waardevolle Online Marketing ervaring opdoen? Dan is deze stage iets voor jou!

Lees verder »

Geen stageplekken gevonden

Toelichting

Voor het aanvragen van een stagiair van een hogeschool of universiteit moet je een aantal zaken weten. Er zijn verschillende soorten stages in verschillende studiejaren. Zo is er bijvoorbeeld sprake van een meeloopstage, een opdrachtstage en een afstudeerstage evenals er sprake is van een tweedejaarsstage een derdejaarsstage en een vierdejaarsstage. De zelfstandigheid van de stagiaire neemt in de genoemde stages toe, evenals de eisen aan een bedrijfsbegeleider.

Over het algemeen is de stageperiode 5 maanden en start in september of februari. Er bestaan echter ook stages van een kortere periode (vaak dan 2,5 maanden).

Genoemde punten zijn afhankelijk van de opleiding en veelal ook het opleidingsniveau. We kunnen dus helaas geen eenduidige aanwijzingen geven. Geef a.j.b. zo duidelijk mogelijk aan wat voor type stage je biedt en wat de aanvangsdatum van de stage is.

Klik op de knop ‘stageplaats toevoegen’ om de beschikbare stage op de website te plaatsen