Soil Structure Interaction

Wij zijn op zoek naar afstudeerders die onderzoek willen doen op het gebied van soil-structure interaction voor maritieme constructies. Middels FEM analyses onderzoek je hoe de grond reageert op krachten uit de constructies.

Lees verder »

Stagiair Supply Chain Excellence

Benieuwd naar de operatie achter de schermen van de grootste (en groeiende) online retailer van Nederland? Wil je hier graag aan bijdragen en ervaring opdoen tijdens je studie? Het kan in een (meeloop)stage bij de Supply Chain afdeling van bol.com.

Lees verder »

Nauwkeurige aansturing sluisaandrijving

Wij bieden een student Werktuigbouwkunde de mogelijkheid om te onderzoeken hoe een nauwkeurige aansturing van een sluisaandrijving gegarandeerd kan worden. De student wordt hierbij begeleid door een specialist in sluisaandrijvingen.

Lees verder »

Constructief 3D ontwerper infra

Jij zal tijdens je stage, werken aan het in beeld brengen van het ontwerp en het meedenken met alle betrokken partijen over mogelijke optimalisaties en inpassingen van civiele constructies zoals bruggen, viaducten, sluizen, tunnels etc.

Lees verder »

Samenwerkingsmechanisme in contracten

Wij hebben meerdere vraagstukken op het gebied van (inter)nationale contracten en contractvoorwaarden. Met name zijn we geïnteresseerd in Design, Build and Maintain DB(M) contracten. Tijdens jouw stage zul jij je bezig houden met deze thema’s.

Lees verder »

Geen stageplekken gevonden

Toelichting

Voor het aanvragen van een stagiair van een hogeschool of universiteit moet je een aantal zaken weten. Er zijn verschillende soorten stages in verschillende studiejaren. Zo is er bijvoorbeeld sprake van een meeloopstage, een opdrachtstage en een afstudeerstage evenals er sprake is van een tweedejaarsstage een derdejaarsstage en een vierdejaarsstage. De zelfstandigheid van de stagiaire neemt in de genoemde stages toe, evenals de eisen aan een bedrijfsbegeleider.

Over het algemeen is de stageperiode 5 maanden en start in september of februari. Er bestaan echter ook stages van een kortere periode (vaak dan 2,5 maanden).

Genoemde punten zijn afhankelijk van de opleiding en veelal ook het opleidingsniveau. We kunnen dus helaas geen eenduidige aanwijzingen geven. Geef a.j.b. zo duidelijk mogelijk aan wat voor type stage je biedt en wat de aanvangsdatum van de stage is.

Klik op de knop ‘stageplaats toevoegen’ om de beschikbare stage op de website te plaatsen