KIVI Geotechniek sponsort twee deelnemers voor EYGEC 2024

Van 25 tot en met 29 Juni 2024 vindt in Macedonië de European Young Geotechnical Engineers Conference (EYGEC 2024) plaats voor geotechnici jonger dan 35 jaar. KIVI Geotechniek sponsort de deelname aan dit evenement voor twee personen. Dit betreft de conferentiekosten en reiskosten.

Wil jij door de Afdeling Geotechniek worden geselecteerd voor dit evenement waarop je kennis kunt maken met geotechnici uit de hele wereld? Meld je dan nu aan! Ook niet-KIVI leden mogen zich aanmelden, maar dienen na selectie wel lid te worden van de afdeling.

Aanmeldprocedure
Wat moet je doen? Stuur uiterlijk op 1 november 2023 een titel en samenvatting (abstract) van maximaal 250 woorden in over een geotechnisch of geologisch (onderzoeks)project. Plus je CV en een korte motivatie van maximaal 150 woorden over waarom juist jij moet worden geselecteerd. Het abstract dient in het Engels te worden ingezonden. Overige correspondentie mag in het Nederlands. Indienen kan per mail naar KIVI Geotechniek via nssmge@kivi.nl

Uiterlijk 15 november 2023 brengt het bestuur van KIVI Geotechniek de twee genomineerden persoonlijk op de hoogte. Hierna volgt (naar verwachting) acceptatie en verstrekken we de instructies voor de indiening van het paper. Meer algemene informatie over het evenement is te vinden op de conferentie-website.

Spelregels
De spelregels voor de gesponsorde deelnemers, zijn als volgt:

  • KIVI Geotechniek betaalt de reis- en conferentiekosten.
  • De benodigde tijd dien je zelf in overleg met je werkgever te organiseren.
  • Het bestuur van KIVI Geotechniek beslist op basis van de inzendingen wie wordt afgevaardigd.
  • Maximaal twee personen uit Nederland (lid KIVI-Geotechniek) niet ouder dan 35 jaar ten tijde van het congres, worden gesponsord.
  • Als je wordt geselecteerd, dien je een volledig Engelstalig paper te schrijven. Het onderwerp daarvan is vrij, maar moet wel eigen onderzoek of projectinbreng weergeven. De inhoud van de paper presenteer je vervolgens op het congress.
  • Bij terugkomst na het congres dien je een A4-verslag te maken voor publicatie in Vakblad Geotechniek en voor de KIVI Geotechniek community-website.

Hey engineer (to be)

Wat zou jij nog toegevoegd willen zien op onze site?
Meer content over Industrieel Ontwerp en Big Data
of is juist Civiele techniek jouw ding?!