Stages​

Sorteren op

Zoeken en filteren

Filteren

  • Relevante community

  • Sorteren op:

 

Toelichting

Toelichting

Voor het aanvragen van een stagiair van een hogeschool of universiteit moet je een aantal zaken weten. Er zijn verschillende soorten stages in verschillende studiejaren. Zo is er bijvoorbeeld sprake van een meeloopstage, een opdrachtstage en een afstudeerstage evenals er sprake is van een tweedejaarsstage een derdejaarsstage en een vierdejaarsstage. De zelfstandigheid van de stagiaire neemt in de genoemde stages toe, evenals de eisen aan een bedrijfsbegeleider.

Over het algemeen is de stageperiode 5 maanden en start in september of februari. Er bestaan echter ook stages van een kortere periode (vaak dan 2,5 maanden).

Genoemde punten zijn afhankelijk van de opleiding en veelal ook het opleidingsniveau. We kunnen dus helaas geen eenduidige aanwijzingen geven. Geef a.j.b. zo duidelijk mogelijk aan wat voor type stage je biedt en wat de aanvangsdatum van de stage is.

Klik op de knop ‘stageplaats toevoegen’ om de beschikbare stage op de website te plaatsen

Een stageplek vervalt 4 weken na de startdatum. Is de startdatum van uw beschikbare stageplek bijvoorbeeld 1 september 2021, dan vervalt deze op 29 september.

Casus: Liquid Learn

Om onze terminals te helpen om optimaal gebruik te maken van ons innovatieve en complexe terminal management systeem (TMS), hebben wij een (e)-learning platform ontwikkeld genaamd “Liquid Learn”. Nu hebben we hulp nodig bij het verdere UI/UX ontwerp.

Lees verder »

Hey engineer (to be)

Wat zou jij nog toegevoegd willen zien op onze site?
Meer content over Industrieel Ontwerp en Big Data
of is juist Civiele techniek jouw ding?!