Ledenkorting voor Symposium Energy Geotechnics

KIVI Geotechniek draagt bij aan het internationale symposium ‘Energy Geotechnics’, dat plaatsvindt van 3 tot en met 5 oktober in Delft. Leden van KIVI Geotechniek krijgen daarom korting op de ticketprijs.

Het symposium – met het thema ‘Accelerating the Energy Transition’ – brengt experts en onderzoekers uit de hele wereld samen om innovaties en ontwikkelingen op het gebied van energie-geotechniek te bespreken. Het zal een breed scala aan onderwerpen behandelen die van cruciaal belang zijn voor het versnellen van de energietransitie. Onder de hoofdthema’s vallen:

  • Geothermische energie
  • Offshore geotechniek
  • Energieproductie en opslag
  • Geologische berging van radioactief afval
  • Materiaalgedrag en modellering
  • Maatschappelijke uitdagingen

Excursies
Dit symposium biedt een unieke gelegenheid voor deelnemers om kennis uit te wisselen, samen te werken en nieuwe inzichten op te doen binnen het vakgebied van energie-geotechniek. Ook inbegrepen zijn mogelijkheden voor excursies naar de Tweede Maasvlakte en Mol (België) voor het HADES ondergrondse laboratorium en de diepe geothermische installaties. Het volledige programma is te vinden op de symposiumwebsite.

Kortingscode
Leden van KIVI Geotechniek kunnen met een korting van €75 deelnemen. Registreer via de officiële symposiumwebsite en gebruik de kortingscode 984h[9z om van deze korting gebruik te maken.

Hey engineer (to be)

Wat zou jij nog toegevoegd willen zien op onze site?
Meer content over Industrieel Ontwerp en Big Data
of is juist Civiele techniek jouw ding?!