Lunchwebinars Energietransitie

KIVI Elektrotechniek houdt elke 3e woensdag van de maand, behalve in juli en augustus een lunchwebinar van 12.00 tot 13.00 uur. Hieraan kunnen leden en niet-leden gratis deelnemen. De sessies ‘met bord op schoot’ worden goed bezocht. Gemiddeld nemen tussen de 100 en 200 geïnteresseerden deel. Naast KIVI-leden zijn dat voornamelijk bezoekers van diverse overheden, bedrijven en studenten.

Er zijn er nu al meer dan 10 gehouden met uiteenlopende onderwerpen als Racen op Waterstof, Ervaringen met het omschakelen naar een gasloze wijk, Het energiesysteem van de toekomst, Schaalbare energieopslag op zee, Inpassing duurzame energie op bedrijventerreinen, ‘Mendela’s secret’ over communicatie met omwonenden, Het boek De Energietransitie uitgelegd van Sanne de Boer, etc.

Vandaag 18 mei vindt er weer een lunchwebinar plaats over Delta21, een 3 in 1-project, waarbij energieopslag wordt gecombineerd met kustbescherming regio Rotterdam en verhogen natuurwaarden 2e Maasvlakte. De daarop volgende lunchwebinars in 2022  zullen zijn op 22 juni, 21 september, 19 oktober, 16 november en 21 december.

Hey engineer (to be)

Wat zou jij nog toegevoegd willen zien op onze site?
Meer content over Industrieel Ontwerp en Big Data
of is juist Civiele techniek jouw ding?!