De Funderingsvakschool gaat weer van start!

Het aantrekken en behouden van talent: een belangrijke uitdaging binnen de funderingsbranche

Het is van cruciaal belang dat funderingsbedrijven investeren in opleiding en ontwikkeling van hun werknemers. Hiermee vergroten zij niet alleen de expertise binnen hun organisatie, maar bevorderen ook het welzijn en de toekomst van de werknemer. Dit toont betrokkenheid bij hun carrière, wat kan leiden tot meer gemotiveerde werknemers die bereid zijn zich in te zetten voor het succes van het bedrijf. Bovendien vermindert dit de kans op risico’s en zorgt het voor een veiligere werkomgeving voor iedereen.

Opleidingen
De funderingsvakschool is speciaal ontworpen voor zowel nieuwkomers als ervaren specialisten in de branche. De bestaande mbo-opleidingen zijn voornamelijk gericht op machinisten en machinebediening, waardoor zij-instromers de benodigde informatie missen. Een machinistenopleiding is vaak te uitgebreid voor nieuwkomers, terwijl een VCA-certificaat niet voldoende is. Dit inzicht heeft geleid tot de ontwikkeling van de drie opleidingen binnen de funderingsvakschool:

–         De opleiding Funderingswerker
–         De opleiding Funderingsspecialist
–         De opleiding Leidinggeven aan Funderingen

Deze praktijkgerichte opleidingen sluiten niet alleen perfect aan op de behoeften van zij-instromers, het biedt bestaande professionals de kans om hun vaardigheden uit te breiden en door te groeien naar een succesvolle carrière in de funderingsbranche. Voor jongeren sluit de opleiding mooi aan op het voortgezet onderwijs, wat het aantrekkelijker maakt om voor de funderingsbranche te kiezen.

Grijp deze kans aan om jullie werknemers te ondersteunen, nieuw talent aan te trekken en de toekomst van de funderingsbranche te verzekeren. Investeer in opleiding, investeer in groei en investeer in succes!

Meer informatie en aanmelden
De opleidingen starten in september/oktober. Bezoek de website van Trainingscentrum Crescendo voor meer informatie en aanmelden.

Geef een antwoord

Hey engineer (to be)

Wat zou jij nog toegevoegd willen zien op onze site?
Meer content over Industrieel Ontwerp en Big Data
of is juist Civiele techniek jouw ding?!