KIVI-Ingenieurscoach aanwezig op PhD Day!

PhD Day is de grootste jaarlijkse evenement in Groningen voor (potentiele) PhD’s en PostDoc’s, om hun ontwikkeling te verbreden zowel binnen als buiten de academische onderzoek.

PhD Day 2021 draagt het thema ‘Make it in the North’.

De dag is volledig gericht op PhD’ers die op zoek zijn naar carrières binnen of buiten de academische wereld. De RUG zal dit jaar digitaal verschillende activiteiten, presentaties en workshops verzorgen rondom dit thema en KIVI is erbij!

Om de PhD’ers kennis te laten maken met KIVI zullen KIVI-Ingenieurscoach Liesbeth Hartsuiker en twee bestuursleden van Young KIVI Engineers (Jorrit de Vries  en Celina van den Bank ) de gehele middag digitaal aanwezig zijn op dit evenement om ze te enthousiasmeren en te informeren over het KIVI lidmaatschap .

Check deze link voor de RUG eventpagina (scroll daar vooral naar beneden voor een filmpje met een behoorlijke dosis humor).

 

Eén reactie

  1. Het was een ontzettend leuke dag! We hebben weer wat mensen kunnen enthousiasmeren met het verhaal van KIVI en we zijn zelfs bij Timo en Thomas aan tafel geschoven voor een interview! Wat mij betreft op naar de volgende. Dankjewel Liesbeth voor je inzet!

Geef een antwoord

Hey engineer (to be)

Wat zou jij nog toegevoegd willen zien op onze site?
Meer content over Industrieel Ontwerp en Big Data
of is juist Civiele techniek jouw ding?!