Stichting Studie- en Reisfonds

Stichting Studie- en Reisfonds is er voor jou als student om je grenzen te verleggen en buiten Nederland ervaringen op te doen die je de rest van je carrière met je mee zal nemen. Droom je er bijvoorbeeld van om stage te lopen of af te studeren in het buitenland? Of heb je een prachtige studiereis voor ogen maar de middelen (nog) niet om dit echt te gaan doen. Dan kan Stichting Studie- en Reisfonds je helpen.

Met dit reisfonds willen wij KIVI-studentleden financieel ondersteunen en een bijdragen aan jouw toekomst. Dus ben jij KIVI-lid en wil jij op studiereis, afstuderen over de grens of net die extra cursus doen? Dien dan een voorstel in start maar vast met plannen! Indienen kan het gehele jaar, er zijn zes beoordelingsmomenten. Elk jaar is er plaats voor 30 studenten, die elk tot €1000* vergoeding kunnen krijgen.

We hopen je hiermee aan te moedigen om het beste uit jezelf te blijven halen én de wereld.

Nog geen KIVI-lid en wil je je tóch aanmelden voor de beurs, niet getreurd, lid worden kun je hier. Als voltijd student ben je al vanaf €20 lid!

* Aan het ontvangen van deze beurs, zijn voorwaarden verbonden, deze kun je hier vinden.

 

Meer informatie over hoe je in aanmerking kunt komen voor de beurs, voor jou alleen of jouw team? Ga dan naar de website voor meer informatie.

Geef een antwoord

Hey engineer (to be)

Wat zou jij nog toegevoegd willen zien op onze site?
Meer content over Industrieel Ontwerp en Big Data
of is juist Civiele techniek jouw ding?!